I'm on vacation—had to lock myself in the bathroom to post this (if the husband-in-Canada/boyfriend-in-America sees me on Slog he'll toss my laptop out the window)—but I had to toss this up.

De (openlijk homoseksuele) journalist en sexcolumnist Dan Savage begon het pesterijtje nadat Santorum, toen senator van Pennsylvania, in 2003 had gewaarschuwd dat homoseksualiteit de Amerikaanse samenleving ondermijnde. Santorum vergeleek homoseksuele relaties onder meer met 'man/kind- en man/hond-relaties'.

De methode van Savage was dodelijk effectief: op de website SpreadSantorum.com kon iedereen definities van het woord 'santorum' indienen. De winnaar ('The frothy mixture of lube and fecal matter that is sometimes the by-product of anal sex') is acht jaar later nog steeds een hit op Google.

Wil Santorom een serieuze kans maken de Republikeinse presidentskandidaat worden, dan moet hij van dit probleem af. Voorlopig geeft hij de schuld aan dat vulgaire internet. Komiek Stephen Colbert schiet de geplaagde kandidaat te hulp, waarbij hij Santorums probleem vergelijkt met dat van de dutch oven.

Not sure what any of that means—care to translate, Slog?—but it can't be good for Rick. Also, I hear that Colbert covered the spreading Santorum controversy last night. Anyone catch that?